Nik Da Greek 06
Nachwuchsspieler
@Elgrampo...props an deinen Post. Habe das Spiel leider nicht gesehen, aber ich denke es hätte mir auch wenn ich kein Jugo bin weh getan das mit ansehen zu müssen...
Ich habe genau dasselbe gedacht - Trappatonovic. Ich frage mich, wie lange es dauern wird, bis die Schuld dem negativen, egozentrischen Einfluss der NBA gegeben werden wird, der das serbische Kameradschaftsgefühl untergraben habe.Francois schrieb:Erinnert mich sehr an Trappatonis "Ich habe fertig". Zumindest eine ähnliche Intention hinter der Rede.
“Mehmet, Utah Jazz’la 60 milyon dolarlık bir kontrat yaptıktan sonra tamamen değişti. Takımda kimseyi umursamıyor; Tanjeviç’in dediklerini yapmayıp, özel kondüsyonerinin dediklerini yapıyor. Mehmet Okur, Akdeniz Oyunları’na da takımla birlikte gitmek istemedi, “Benim başka işim var” dedi; Avrupa Şampiyonası’nda da hiçbir şey oynamadı. Takımın en kötüsüydü. Bulgaristan maçında takımın en iyisi olan Mirsad’a da sürekli hakeret etti. Yapılan toplantıda Mirsad, “Mehmet bana küfür etti” dedi; Mehmet ise kendisine, “Cevabın ne olacak?” diyen Tanjevic’i dikkate almayıp kafasını çevirdi. Takımın huzurunu bozan oyuncuların başında geldi.”
“MİRSAD HİÇ SEVİLMİYOR”
“Mirsad takımda hiç sevilmiyor. Oda arkadaşı Fatih dışında kimseyle doğru dürüst dostluğu yok. Arkadaşları tarafından sevilmediği için en küçük hatasında azarlanıyor, küfürlere maruz kalıyor.”
“Kerem çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın şampiyonada bekleneni veremedi. Mirsad’a en çok kızan oyuncu Kerem’di. Bulgaristan maçında bir pozisyonda kendisine pas vermeyip şut kullanan Mirsad’a kızdığı için dönen topu kullanmadı ve geri döndü. Uzatmalarda da normalde kullanmayacağı şutları kullandı, ama bu şutlar girince maçı kazandık. Ender’in de aklı sürekli tribündeki eşindeydi. Gözleri hep onu arıyordu.”
“Hidayet geçmiş şampiyonalara göre daha olgundu; daha önceki şampiyonalarda ‘NBA yıldızı olduğunu düşünerek” takımı tek başına kurtaracağını düşünüyordu. Bu nedenle yarardan çok zarar veriyordu. Bu turnuvada daha mücadeleciydi, faydalı maçlar çıkardı.”
Mehmet: Herkes eleştiriyor, haklı olabilirler. Ama ben de konuşursam, söyleyecek çok şeyim olur. Susmayı tercih ediyorum.
Kerem: Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Herkesin kendi önünü, kendi pisliğini temizlemesi gerekiyor. Etrafa çamur atmak kolay ama herkes kendisinin ne yaptığını düşünsün.
Mirsad: Bu takım artık bitmiş, herkes kahraman olmak peşinde. Ortak bir hedefimiz olamadı, herkesin kendi hedefleri vardı.
Hidayet: Utanç verici bir durum. İkinci yarılarda hep kötüydük. İyi oynayınca rehavete kapılıp, “Nasıl olsa kazanırız” düşüncesine kapılıyorduk.
DEr arme... :cry:sunbeam schrieb:Keiner in der Manschaft kann Mirsad ausstehen.
benny blanco schrieb:ähm, titelverteidiger?
experience_maker schrieb:Ich frage mich, wie lange es dauern wird, bis die Schuld dem negativen, egozentrischen Einfluss der NBA gegeben werden wird, der das serbische Kameradschaftsgefühl untergraben habe.
Hyperko schrieb:Ich hab heute gelesen, dass die Serben nicht bei der WM dabei sein werden, weil der Titelverteidiger eben nicht direkt wieder qualifiziert ist.
Der Quelle (Kölner Stadt Anzeiger) ist aber in Basketball-Sachen nicht unbedingt immer zu trauen.
Weiß es einer zu 100%, ob der Weltmeister, wie ja jetzt auch im Fußball, sich wieder qualifizieren muss? "
MisterTwister schrieb:Wird das Spiel übertragen oder verfolgt ihr es im Liveticker?